امروز : چهارشنبه ۰۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۵۲

مهندس علیرضا حیدری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهنوج :

تولید بیش از ۸۰۰ تن انبه از باغات شهرستان کهنوج

۷۰ درصد محصول انبه به صورت نارس برداشت و از آن برای مصرف تازه خوری، تهیه ترشی، شوری حتی به صورت خشک به عنوان چاشنی غذا و ... استفاده می شود.
تولید بیش از ۸۰۰ تن انبه از باغات شهرستان کهنوج
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۶/۰۳ - ۲۲:۵۱ |
کد خبر : ۴۲۲ |
اخبار داخلی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهنوج اعلام کرد: پیش بینی می شود تا پایان برداشت بیش از ۸۰۰ تن انبه از باغات این شهرستان برداشت شود.به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان کهنوج مهندس علیرضا حیدری گفت: ۷۰ درصد محصول انبه به صورت نارس برداشت و از آن برای مصرف تازه خوری، تهیه ترشی، شوری حتی به صورت خشک به عنوان چاشنی غذا و ... استفاده می شود. وی افزود: عمده باغات این شهرستان در دهستان دهکهان و روستاهای بارگاه و بندکوه بوده و برداشت انبه از اوایل خردادماه آغاز و تا اواخر شهریورماه ادامه دارد.وی افزود: عمده ارقام این حوزه محلی بوده و با توجه به مجاورت با استان هرمزگان، ارقامی نظیر سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و ... در این دهستان وجود دارد . مهندس حیدری در پایان تأکید کرد: با توجه به استعداد این حوزه و شرایط اقلیمی مناسب این دهستان باید نسبت به معرفی ارقام اقتصادی و اصلاح شده انبه اقدام لازم صورت پذیرد، چرا که اقتصاد کشاورزان این حوزه بر پایه باغداری بوده و انبه از درختانی است که تاکنون با آفت و بیماری خاصی مواجه نبوده است.

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 محدودیت حروف
متن شما باید بیشتر از 10 حرف باشد
  • اولین نظر را شما بدهید

طراحی و پشتیبانی فنی : اداره آمار و انفورماتیک

کلیه حقوق این سایت متعلق به سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان می باشد.